Stari?!
0

Ibrahimović: Ne uživam više u nogometu kao prije

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
"Nogomet mi se ponekad ne da igrati čak niti s djecom u dvorištu", priznao je centarfor Milana i švedske nogometne reprezentacije Zlatan Ibrahimović, koji će idućeg ponedjeljka proslaviti 30. rođendan.

Opet je Šveđanin ponovio da je ostario, a priznao je da osjeća iznimno zasićenje nogometom.

"Kad sam bio mlađi, čak sam i povrijeđen mogao istrčati na teren i odmah napucati loptu 40-ak metara", rekao je Šveđanin nastavivši:

"Danas više ne ide tako. Svaki se put moram zagrijavati da bih mogao udariti loptu".

"Starim. Više nemam onaj motiv kao što sam imao nekad. Više sam uživao u nogometu prije nekoliko godina. Sada je to više rutina, premda i dalje volim igrati. No, definitivno se ne vidim na terenu sa sijedim vlasima. Želim stati kad budem na vrhu. Ne znam hoću li u tome uspjeti, ali trudit ću se", kazao je Ibrahimović te dodao da je u mlađim danima stalno mislio o lopti.

"Čak nisam niti u školu redovno išao samo da bih igrao nogomet. Sada živim drukčije. Zainteresiran sam za mnoge druge stvari. Često se prisiljavam igrati s vlastitom djecom. Naravno, svako malo odemo u dvorište igrati se loptom. Čak mi se niti s njima ne da igrati nogomet, pa to prepustim njegovateljici", zaključio je popularni Ibra.

Njegovo raspoloženje dodatno je pokvario vlasnik Milana Silvio Berlusconi. Tokom posljednjeg posjeta Milanellu veliki je gazda zamolio svog najboljeg igrača da se – ošiša.