Barcelona
0

"Ibrahimović može u Milan, ali želimo Pata"

Totalsport
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimović (Foto: AP)
Od kraja sezone u Barceloni ne prestaju priče o tome kako će se već ovog ljeta zahvaliti Zlatanu Ibrahimoviću, te ga pustiti da nastavi svoju karijeru u nekom drugom klubu.

Iako švedski nogometaš nije imao blijedu premijernu sezonu u dresu katalonske ekipe, izgleda da im takav igrač ne odgovara u njihovoj koncepciji, pa su prije dvadesetak dana odlučili dovesti Davida Villu koji će, gotovo sigurno, iduće sezone biti prva napadačka opcija trenera Josepa Guardiola.

Ibrahimovićevo ime se dovodilo u kontekst mogućeg odlaska u Manchester City ili, pak, povratka u Italiju, u Milan ili Juventus.

Čelnici Barcelone su, pak, malo govorili da nemaju ništa protiv odlaska robusnog Šveđanina, potom su demantirali takve navode i kleli se u ljubav spram njega, no nove informacije opet naglašavaju da su spremni poći dalje bez njega.

Čak štaviše, u Barceloni navodno imaju spreman posao. Voljni su ga poslati u Milan, ali za uzvrat traže 20-godišnjeg Brazilca Alexandra Pata, kao i određeni novčani iznos oko kojeg bi se dogovorili s kolegama iz Milana.