Trener Wolfsburga
0

"I Misimović mora dobro zapeti"

Totalsport
Zvjezdan Misimović (Foto: Getty Images)
Zvjezdan Misimović (Foto: Getty Images)
U petak, dan uoči dvoboja 21. bundesligaškog kola između Wolfsburga i Bayerna na Volkswagen Areni, trener prvaka Lorenz-Günther Köstner poručio je svom veznjaku Zvjezdanu Misimoviću da prione poslu.

Prošle je sezone svojim brzim proigravanjima u prostor za Grafitea i Džeku, te rekordnom broju asistencija, 27-godišnji Bosanac predvodio Wolfsburg do naslova njemačkog prvaka. Ove se sezone sasvim izgubio u nogometnoj filozofiji Armina Veha, koji je od svojih nogometaša tražio posjed lopte i dolazak do gola igrom kratkih dodavanja.

"Vrijeme je i da Misimović zapne i to dobro", rekao je privremeni trener Volfsburžana, koji je u prošlom kolu, na gostovanju kod HSV-a, jedino iz igre izvadio baš bh. reprezentativca, i to u 85. minuti dvoboja.

"Na tu se izmjenu Zvjezdan nema što žaliti. Mislim da i nema namjeru."

Köstner insistira na povratku prošlosezonskoj taktici Felixa Magatha, koji je do šampionske titule svoje igrače vodio taktikom igranja na munjevite kontranapade.

"Misimović se mora sjetiti vremena i načina na koji je igrao najuspješnije. Vjerujem da se slaže da je to bilo prošle sezone, pod Felixom Magathom", zaključio je trener u izjavi koju prenosi Spox.com.