Nogomet
3

Hurtić nakon utakmice sa Zagrebom: Bilo je stvari kojim nisam zadovoljan, poradit ćemo na tome

Piše: D. B.
FK Sarajevo je danas u Sloveniji odigrao prijateljsku utakmicu protiv NK Zagreb i upisao pobjedu rezultatom 3:1. Trener Bordo ekipe Almir Hurtić nije u potpunosti zadovoljan.

"Danas smo odigrali prvu utakmicu na pripremama u Sloveniji. Osjeti se da su momci bili umorni, bilo je nekih stvari kojima sam zadovoljan, ali i dosta onih kojim nisam zadovoljan. Na njima moramo poraditi u toku priprema", izjavio je Hurtić.

Priliku za igru su dobili svi igrači koji su doputovali u Sloveniju, a koji su bili fizički spremni. Bordo momci su pomalo umorni zbog napornih priprema.

"Danas smo svim igračima dali šansu, ova utakmica može dobiti prolaznu ocjenu. Ekipa je u punom trenažnom procesu, radimo dva puta dnevno, pa se osjeti doza umora. U nekim trenucima je koncentracija pala, nismo izgledali dobro. Kad dobijemo svježinu i poradimo na nekim taktičkim varijantama, izgledat ćemo puno bolje", rekao je trener FK Sarajevo.

U timu Sarajeva nije bilo trojice igrača.

"Said Husejinović, Marko Mihojević i Nermin Crnkić su propustili današnju utakmicu. Prema procjenama su Said i Marko mogli nastupiti i dobiti određenu minutažu, ali nismo htjeli rizikovati, sačuvat ćemo ih za sljedeću provjeru", završio je Hurtić.