Nogomet
0

HSV: Nećemo produljiti ugovor Petriću

Totalsport
Mladen Petrić
Mladen Petrić
Njemački nogometni Bundesligaš HSV objavio je u ponedjeljak vijest da je digao ruke od hrvatskog reprezentativca Mladena Petrića te da mu ne misli produljivati ugovor na kraju tekuće sezone.

"Mladen je postigao mnogo pogodaka za HSV i dobio je mnogo dobrih stvari klubu. Bio je i još uvijek je naš vrlo vrijedan i važan igrač. Međutim, u budućnosti želimo napraviti tranziciju cijele ekipe. Želimo se više koncentrirati na mlađe igrače, te uravnotežiti visinu plaća kod svih nogometaša", rekao je sportski direktor HSV-a Frank Arnesen.

Petrić je u ljeto 2008. godine stigao u HSV iz Borussije Dortmund za 7.3 miliona eura. Otada je u 127 utakmica bio strijelac 60 golova, a ove je sezone u 17 susreta šest puta tresao protivničke mreže.

"Pala je odluka s kojom se moram pomiriti. Želio sam potpisati još jedan dugogodišnji ugovor i ostati u klubu. HSV to nije želio. Ne preostaje mi ništa drugo negoli sa suigračima na što kvalitetniji način završiti tekuću sezonu. Nakon toga ću vidjeti kamo će me put nanijeti",- izjavio je hrvatski reprezentativac za službene internetske stranice hamburškog Bundesligaša.