Sve oči uprte su u njih
0

Hoće li se u subotu Bridge rukovati s Terryjem?

Totalsport
Wayne Bridge (Foto: AFP)
Wayne Bridge (Foto: AFP)
U subotnjoj prvensvenoj utakmici u Premiershipu između Chelseaja i Manchester Cityja, svi pogledi bit će upereni prema bivšim prijateljima Johnu Terryju i Wayneu Bridgeu.

Nekadašnji saigrači u Chelseaju danas su na suprotnim stranama u klupskom nogometu, ali i u privatnom životu. Sukob na relaciji Terry - Bridge izbio je zbog žene, francuskog modela Vanesse Perroncel (33). Riječ je o bivšoj djevojci i majci djeteta Waynea Bridgea, s kojom je kapetan Chelseaja imao vanbračnu aferu, a koja je kasnije rezultirala pobačajem kojeg je Terry finansirao.

Terry je nakon izbijanja afere ostao bez kapitenske trake u reprezentaciji, ali je i dalje njen član. Baš kao i Wayne Bridge, barem u zamislima selektora Fabija Capella, koji će u subotu pohoditi Stamford Bridge. Daily Mail saznaje i piše da je Bridge odlučio odbiti rukovanje s Terryjem, koji je, dakako, i dalje kapiten Chelseaja.

U subotu bi Capello trebao objaviti širi spisak od 30 imena za Svjetsko prvenstvo, kao i popis od 23 igrača koje će pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Egipta na Wembleyju sljedeće srijede. Na oba popisa planirao je uvrstiti i Waynea Bridgea.

Međutim, ovaj se, kako piše Daily Mail, još nije odlučio hoće li prihvatiti poziv. Razapet je između osjećaja odgovornosti prema domovini i nacionalnoj ekipi, ali i noćne more dijeljenja svlačionice s bivšim prijateljem Johnom Terryjem, kojem, eto, neće pružiti ruku u subotnjoj utakmici, pred očima cjelokupne engleske nogometne javnosti i selektora Capella.