Nogomet
0

Hiddnik poručio Kataloncima da prestanu zanovijetati

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Trener Chelseaja Guus Hiddink, očito iznerviran neprekidnim prigovaranjima iz redova Barcelone nakon prvog polufinalnog ogleda nogometne Lige prvaka, poručio je Kataloncima da prestanu više zanovijetati jer za to nemaju razlog.

Ni nakon tri dana nisu prestale pritužbe iz redova Barcelone na račun igre londonskog prvoligaša i treneru Chelseaja izgleda da je sve to počelo ići na živce. Njegova razmišljanja prenosi engleski Sun:

  • Nogomet je muška igra. Naravno da su razočarani što nisu zabili jer su naviknuti da postižu tri-četiri pogotka u domaćim utakmicama ali mi nećemo reći "oprostite što nismo primili gol". Moji igrači nastoje pobijediti a ne predati se i cmizdriti ako sve ne ide po planu. Pogledao sam utakmicu ponovo i ne mislim da je naša igra bila tako destruktivna kako u Barceloni žele prikazati. Jednostavno, bili su dominantni i potjerali nas nazad.

Osim zatvorene igre Chelseaja, Španci su imali prigovora i na njemačkog suca koji je po Hiddinku napravio samo jednu očitu pogrešku.

  • Nije ništa kardinalno pogriješio osim što je Ballacku možda trebao pokazati drugi žuti. Znam kako to ide u Španiji i da je ovo prvi put ove sezone da kao domaćini nisu postigli gol, ali sjećam se Guardiole kao igrača i on je uvijek igrao fer i korektno. Ista stvar je i sa mojom ekipom, ne volimo gubiti ali igramo pošteno.