Nogomet
0

Heynckes: Pobijedili smo veliku ekipu, ali smo zaslužili

Totalsport
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Golovima Marija Mandžukića i Claudija Pizarra u srijedu navečer Bayern je u Torinu savladao Juventus 2-0 i prošao u polufinale Lige prvaka s ukupnim rezultatom 4-0.

Mandžukić je postiga prvi gol u 63. minuti, a bio je to njegov drugi gol u Ligi prvaka u karijeri nakon što je prvijenac postigao u prvoj utakmici osmine finala protiv Arsenala.

"Ključno je bilo što smo igrali onako kako smo igrali u Minhenu. Bila je dobra atmosfera i teška utakmica. Znali smo da moramo ostati hladnih glava i postići jedan gol, što smo i napravili. Oduševljen sam zbog gola, ali još sam više oduševljen što smo prošli. Nismo još gotovi", prenosi Mandžukićeve riječi službena Bayernova web-stranica.

Bayernov trener Jupp Heynckes bio je razumljivo zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipom.

"Prošli smo u polufinale nakon što smo pobijedili veliku ekipu, snažnog protivnika. Bio je užitak igrati ovdje na tako modernom stadionu u ovoj atmosferi. Očekivali smo pritisak Juventusa od starta. Na početku smo prelako gubili loptu i nismo bili organizirani u odbrani zbog čega smo upadali u probleme s vremena na vrijeme. Ali malo po malo preuzimali smo kontrolu utakmice. Pokazali smo svu klasu u drugom poluvremenu kada nismo izgledali u problemima u nijednom trenutku, tako da je to zaslužena pobjeda", rekao je Heynckes.