Nogomet
0

Heynckes: Gomez se mora pomiriti s činjenicom da ulazi s klupe

Totalsport
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
Jupp Heynckes (Foto: Arhiv/AFP)
Trener minhenskog nogometnog kluba Bayerna, Jupp Heynckes, poručio je putem službene internetske stranice Arjenu Robbenu i Mariju Gomezu da se moraju pomiriti s ulogom "džokera s klupe".

Obojica nogometaša su zbog problema s povredama izgubila mjesto u početnoj postavi Bayerna ove sezone, a Gomezovo mjesto u napadu pripalo je našem Mariju Mandžukiću. Heynckes, ako mu je za vjerovati, ne namjerava mijenjati ništa u svojoj početnoj postavi tako skoro.

"Svi bi mogli igrati. Svi naporno rade na treninzima. Mi nemamo samo 11 vrhunskih igrača, već ih imamo 20", rekao je Heynckes te nastavio.

"Sretan sam snagom naše ekipe kao i dužinom klupe. Žao mi je što ne mogu igrati svi igrači odjednom, ali određeni igrači moraju prihvatiti činjenicu da je trenutno ulazak s klupe njihov zadatak. Pobjede su prioritet. Ništa drugo", veli 67-godišnji Heynckes.

"Ne namjeravam raditi promjene u udarnoj ekipi tako skoro. Ekipa će se sama iskristalizirati kroz utakmice, a prisilnim guranjem nekog u tim neću postići ništa", zaključio je strateg Bavaraca.

Bayern je trenutno vodeći sastav Bundeslige s 48 osvojenih bodova iz 19 utakmica.