Nogomet
0

Henry se u petak priključio suigračima

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Francuski nogometaš Barcelone Thierry Henry (32) u petak je nakratko trenirao sa suigračima nakon što je od početka maja izvan terena.

Ligamente desnog koljena francuski je napadač ozlijedio drugog maja u “el clasicu” protiv Reala u Madridu, koji je Barcelona, zahvaljujući i njegovim dvama golovima, pobijedila 6-2. Otad nije igrao.

“Henry se priključio momčadi tijekom prvih nekoliko minuta treninga, prije nego što se posvetio svome specifičnom programu”, objavljeno je na službenim internet stranicama kluba.

U klubu očekuju da će Francuz biti spreman za finale Lige prvaka koji se sljedeće srijede igra na rimskome Olimpijskom stadionu protiv Manchester Uniteda.

Očekuju da će osposobiti također i Andresa Iniestu, koji ima problema s napuknutim mišićem u desnoj natkoljenici. On i dalje ne trenira s momčadi, već izdvojeno s dodijeljenim mu kondicijskim trenerom.

U subotnjem dvoboju 37. prvenstvenog kola protiv Osasune na Nou Campu neće igrati niti jedan od njih, kao niti svježe ozlijeđeni Daniel Alves.