Francuz se vraća u SAD
0

Henry: Povratak u Arsenal je bio pun emocija

Sarajevo-x.com
Thierry Henry (Foto: AFP)
Thierry Henry (Foto: AFP)
Legenda Arsenala Thierry Henry se vraća u svoj klub New York Red Bulls nakon što u srijedu navečer odigra posljednje minute za Topnike u osmini finala Lige prvaka.

Henry doslovno uživa u svakoj minuti otkako se vratio u Arsenal, što je posebno došlo do izražaja u subotu, pri proslavi pobjede nad Sunderlandom.

"Sve što je vezano za Arsenal za mene ne može proći bez emocija. Nevjerovatan je osjećaj bio u subotu, navijači su mi pljeskali još na zagrijavanju. Pobjedonosni gol, koji sam postigao u posljednjim trenucima utakmice, je poseban, a još je važnije da smo osvojili tri boda protiv Sunderlanda, tako da sada ekipa može naprijed, sa mnom ili bez mene", rekao je Henry za tabloid The Sun.

Dodao je da su sada sve oči uprte u Milan, s kojim se Topnici sastaju u srijedu u osmini finala Lige prvaka. "Nikada nije lako pobijediti u gostima u Ligi prvaka, no želimo ići do kraja", naveo je francuski internacionalac.

"Nisam nikada ni pomislio da ću se vratiti i igrati za Arsenal. Možda ni ovo nije kraj, vidjet ćemo. To je i razlog što sam uživao u svakoj pobjedi sa igračima i navijačima", zaključio je Henry.