Menadžer nudi dogovor
0

Henry blizu "povratka" na Otok

Totalsport
Menadžer premierligaškog nogometnog kluba Everton, David Moyes, volio bi na posudbu dovesti bivšeg "topnika", a danas člana MLS ekipe New York Red Bullsa – Thierryja Henryja.

Francuz (34) trenutno trenira sa svojim bivšim klubom (Arsenal) za vrijeme dok u Americi traje nogometna stanka, pa je sve izvjesnije da bi Henry čak mogao ponovno i zaigrati u Engleskoj s obzirom da MLS počinje tek u martu.

Everton je u subotu gostovao kod Arsenala gdje je u povodu 125. godišnjice kluba otkrivena statua Henryju za sve što je napravio za njih. Menadžer Evertona iskoristio je priliku i bacio udicu prema, već sada, legendi s Emiratesa odnosno bivšeg Highburyja.

"Pitao sam ga prije utakmice dal bi došao kod nas u zimskoj pauzi. Pitajte ga, reći će vam. Ako želi utakmicu neka mi se javi. Nadam se da možemo postići nekakav dogovor", otkrio je menadžer kluba iz Liverpoola.

Louis Saha je trenutno jedini pravi napadač u Evertonu tako da bi Moyesu jako dobro došao još jedan, a pogotovo klase kakve je Francuz. Ofanzivno krilo Arsenala, Theo Walcott, reklo je da Henry još uvijek izgleda jako dobro i da je još uvijek željan nogometa.

"Navijači na treningu uzvikuju menadžeru da ga potpiše u zimskom prijelaznom roku. Ne znam da li postoje šanse, ali o tome ionako odlučuje trener. Jedino što znam je da on i dalje uživa u nogometu i da mu ne treba nikakva pauza", rekao je The Sunu Walcott.