Nogomet
0

Hart: Ništa nije gotovo, možemo proći Barcelonu

Totalsport
Joe Hart (Foto: EPA)
Joe Hart (Foto: EPA)
Manchester City s minusom od dva pogotka odlazi na Camp Nou gdje se nada vrhunskom nastupu i prolazu protiv Barcelone. To neće biti nimalo lagan zadatak, ali u Cityju vjeruju kako je taj cilj ostvariv.

Golman Manchester Cityja Joe Hart smatra kako njegov tim posjeduje kvalitetu i sposoban je za pozitivan rezultat u Barceloni. Teško, ali ne i neostvarivo, smatra Hart.

"Ništa još nije gotovo, znamo što smo već napravili ove sezone i svjesni smo za što smo sposobni. Pozitivan pristup je ključan, moramo izaći na teren i pokazati da smo sposobni igrati protiv ekipe kao što je Barcelona. Već u grupi smo pokazali da možemo do velikih rezultata u susretu u Minhenu protiv Bayerna. Bit će sigurno teško, ali ne i nemoguće".

Posljednji Barcelonini porazi od Real Sociedada i Valladolida doveli su do brojnih kritika u španskim medijima, ali Hart smatra kako će Barcelona biti u sasvim drugačijem izdanju u večerašnjem dvoboju.

"Barcelona je već puno puta bila u ovoj fazi Lige prvaka i zna kako treba igrati. Ne možemo previše toga izvući iz tih njenih poraza protiv slabijih timova u La Ligi, posebno jer će sada zaigrati na Camp Nou protiv engleske momčadi, a ulog je vrlo velik - četvrtfinale Lige prvaka".

Engleski reprezentativac žali za prvim susretom i crvenim kartonom Martinu Demichelisu koji je usmjerio ogled na stranu Barcelone. Hart smatra kako je Barcelona u tom dvoboju "nanjušila krv" i iskoristila svoju priliku.

Dvoboj između Barcelone i Manchester Cityja odmah nakon žrijeba osmine finala Lige prvaka okarakteriziran je kao najzanimljiviji, a Barcelona je nakon prvog susreta u Manchesteru u velikoj prednosti. Uzvrat je na rasporedu večeras u standardnom terminu Lige prvaka od 20:45 sati.