Nogomet
0

Guardiola: Imali smo sreće, morat ćemo popraviti igru

Totalsport
Pep Guardiola (Foto: AFP)
Pep Guardiola (Foto: AFP)
Bayern pobjeđuje i kad ne igra najbolje. U 11. kolu Bundeslige aktuelni njemački i evropski prvak slavio je kod Hoffenheima s 2-1, iako ekipa igrom nikoga nije impresionirala. Najmanje svog trenera Pepa Guardiolu.

Mario Mandžukić bio je jedan od boljih Bayernovih igrača dok je bio na terenu, do 65. minute. Opet je postigao gol, svoj 8. ove sezone u prvenstvu, iako uz puno sreće. Franck Ribery je izvodio slobodni udarac, a lopta je na putu prema domaćem golu pogodila Mandžukića koji je stajao pored živog zida. Pri udarcu od njega lopta je potpuno promijenila smjer i prevarila domaćeg golmana. Goal.com je hrvatskog reprezentativnog napadača ocijenio solidnom trojkom.

Pobjedu je Bayernu donio Thomas Müller u 75. minuti na Riberyjevu asistenciju.

"Ovo sasvim sigurno nije bila naša najbolja igra, ali smo ipak pobijedili. Nije sve bilo baš tako dobro u našoj igri i morat ćemo popraviti neke stvari. Susreti s Hoffenheimom bili su za nas uvijek tijesni posljednjih sezona. Ovoga puta smo imali i malo sreće", priznao je Pep Guardiola.

Inače, domaćin je poveo pogotkom Niklasa Sülea u 34. minuti nakon velike greške Bayernovog golmana Manuela Neuera, koji je ispustio loptu iz naručja.

"Ja sam kriv za njihov gol. Ne znam uopće kako mi se to moglo dogoditi. Ipak, borili smo se do kraja i na kraju preokrenuli utakmicu u našu korist. Zaslužili smo tri boda jer smo kreirali dosta dobrih šansi", rekao je Neuer.