Nogomet
1

Götze: Osvajanje Lige prvaka s Borussijom bi bio apsolutni maksimum

Totalsport
Mario Götze (Foto: Arhiv/AFP)
Mario Götze (Foto: Arhiv/AFP)
Talentirani nogometaš Borussije Dortmund Mario Götze istaknuo je da će učiniti sve kako bi u finalu Lige prvaka srušio Bayern, klub za koji će igrati od sljedeće sezone.

Götzeov prelazak u redove velikog rivala razbjesnio je navijače Borussije, ali 20-godišnji veznjak tvrdi da, unatoč transferu, ima ogromnu želju dokopati se velikog trofeja u svojoj posljednjoj utakmici za crno-žute.

"Pobjeda u finalu Lige prvaka u mojoj zadnjoj utakmici za Borussiju Dortmund bi bila apsolutni maksimum. Očajnički se želim oporaviti od povrede i zaigrati u Londonu. Dat ću sve od sebe da pomognem svojoj ekipi da podigne pehar", rekao je Götze za Bild.

Mladi nogometaš je povrijedio zadnju ložu u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida i od tada traje njegova utrka s vremenom kako bi bio spreman za Wembley i okršaj protiv budućeg kluba iduće subote.

"Osjećam se dobro, odnosno znatno bolje nego prije nekoliko dana. Učinit ću sve da budem spreman za finale", zaključio je njemački reprezentativac.