Nogomet
2

Grosskreutz gađao navijača kebabom

Totalsport
Kevin Grosskreutz (Foto: EPA)
Kevin Grosskreutz (Foto: EPA)
U noći s nedjelje na ponedjeljak u Kölnu u problemima se našao nogometaš Borussije Dortmund Kevin Grosskreutz, piše Bild.

U društvu klupskog saigrača Juliana Schiebera Grosskreutz je svratio pojesti kebab, kada se susreo s nekolicinom razdraganih navijača Kölna koji su slavili promociju njihovog kluba u elitni razred njemačkog nogometa.

Navijači Kölna su susrevši Grosskreutza počeli pjevati neku pjesmicu o njemu, a ovaj je poludio i jednog od navijača Marca B. pogodio svojim kebabom u glavu. U pola jedan u noći završio je na policiji i protiv njega je podignuta kriminalna optužnica, potvrdili su iz policije.

"Grosskreutz je bacio svoj kebab, ali ne na navijača Kölna. Kevin je smatrao da je njihova pjesma bila ismijavajuća i uvredljiva za njega, pa je stoga bacio kebab. U svakom slučaju nije nikoga namjerno želio pogoditi", rekao je Schieber.

"Doživio sam situaciju kao vrlo uvredljivu, to me zaboljelo i narušilo moju privatnost. Naravno da bi bilo bolje da nisam bacio kebab u javnosti. Nema sumnje da to nije bila idealna situacija, zbog čega mi je žao", izjavio je Grosskreutz.