Kladionica Paddy Power
9

Gomez prvi favorit za prvog strijelca Eura

Totalsport
Mario Gomez
Mario Gomez
Irska kladionica Paddy Power objavila je tečajeva za klađenje na prvog strijelca nadolazećeg Evropskog prvenstva u nogometu u Ukrajini i Poljskoj.

Prema ovoj kladionici, napadač njemačke reprezentacije Mario Gomez je prvi favorit s tečajem 9.0 (8/1). Preciznije, na jedan uloženi euro možete zaraditi 8 ukoliko uplatite na Gomeza i on postane prvi topnik Eura.

Iza Gomeza slijede Holanđanin Robin van Persie (10/1), Portugalac Cristiano Ronaldo i Nijemac Miroslav Klose (14/1), a nakon njih Španac David Villa, Nizozemac Klaas-Jan Huntelaar i Francuz Karim Benzema, sva trojica s tečajem 16/1.

David Villa je, tako, postavljen za prvog favorita za najboljeg strijelca u španskoj reprezentaciji, koja brani naslov pobjednika. S jedne strane, logično, jer u pitanju je najbolji strijelac u historiji ''Furije'' (51 gol u 82 utakmice), ali s druge baš i nije, ako znamo da je zbog loma tibije lijeve noge izvan travnjaka od prosinca prošle godine.

Iako nema pravo nastupa u prve dvije utakmice na Euru, Wayne Rooney je prvi engleski kandidat prema ovoj kladionici za laskavu titulu prvog topnika takmičenja, uz tečaj 33/1.

Šveđanin Zlatan Ibrahimović je u grupi nogometaša sa tečajem 50/1.