Španska Primera liga
0

Gledajte Real Madrid na TV1 Mreži

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Ljubitelji španske fudbalske lige i ovog će vikenda imati priliku gledati poteze nekih od najboljih svjetskih fudbalera.

U subotu u 22 sata na programu će bitimeč Málaga C.F. - Getafe C.F. . Cazorla i društvo željet će novu pobjedu, a Getafe se čini protivnikom po mjeri. Taj klub se grčevito bori za opstanak u elitnom društvu, ali teško je očekivati da protiv Malage mogu do bodova spasa.

U nedjelju vas očekuje pravi fudbalski spektakl. Po prvi put ove sezone u programu TV1 Mreže pogledajte Real Madrid. Mourihno, Ronaldo i društvo u Barceloni će protiv Espanyola tražiti novu pobjedu kako bi zadržali korak za vodećim. Espanyol do sada niti jednom nije remizirao i bez sumnje biće ovo meč sa puno golova.

TV1 odlučila je Španskoj primera ligi posvetiti i dodatne minute. Naime, U programu TV1, od ove sedmice, gledatelji će svakog ponedjeljka i petka u 18:20 sati, moći pratiti sportsko izdanje "Pregled Primera lige", koju vodi i uređuje Denis Huseinbegović. Emisija je studijskog karaktera i sadržajno će biti orjentirana na rezime prethodnog kola, analizu igre, poteza, golova, propuštenih i ostvarenih prilika, te petkom na najavu i predviđanja šta nas to očekuje u susretima koja predstoje za vikend.

TV1