Manchester United
0

Giggs usred sekusalnog skandala, u utorak nije trenirao

Totalsport
Ryan Giggs
Ryan Giggs
Iako je u utorak prijepodne stigao na trening nogometaša Manchester Uniteda, 37-godišnji velški veteran Ryan Giggs nije trenirao pred 200-tinjak gledatelja.

Našao se legendarni igrač Uniteda usred najnovije seksualne afere koja trese britansku javnost. Na internetskoj socijalnoj mreži Twitter iscurila je informacija da je jedan nogometaš imao vanbračnu ljubavnu aferu s Imogen Thomas, otočkom 28-godišnjom ljepoticom, također Velšankom, koja je slavu stekla nastupom u Big Brotheru.

Giggsovo se ime uz Velšanku nije spominjalo sve dok novinarima porijeklo nogometaša nije otkrio jedan član Britanskog parlamenta, potvrdivši pritom da je ponašanjem oduvijek uzorni nogometaš ishodio sudsku zabranu objavljivanja fotografija koja bi potkrijepile njegovu bračnu nevjeru. Giggs je inače vjenčan za dugogodišnju pratilju Stacey Cook, s kojom ima dvoje djece: osmogodišnjakinju i petogodišnjaka.

Na press-konferenciji koju je održao u utorak Sir Alex Ferguson kazao je da je Giggs vrlo važan čimbenik ekipe, baš kao i bilo koji drugi njegov nogometaš, te da s njim računa za finalnu utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone u subotu na Wembleyju.

Istodobno je, međutim, škotski menadžer novopečenih prvaka svom glasnogovorniku naredio da novinaru koji ga je pitao za Giggsa uskrati propusnicu za press-konferenciju u petak, dan uoči finala Lige prvaka.

Istodobno, mančesterska je policija potvrdila da je oštećeno šest novinarskih vozila koja su u utorak bila parkirana pred kućom Giggsove obitelji. Dok su novinari "kampirali" pred imanjem, skupina ljudi, najvjerojatnije navijača Manchester Uniteda, izvršila je vandalski napad na njihove automobile. Došavši na lice mjesta u Fordu Transit, nekoliko je muškaraca iskočilo iz vozila, izgrebalo lak na novinarskim vozilima, zalijalo ih bojom, probušilo gume, te ih zasulo jajima i brašnom.