Nogomet
13

Giggs: Otkada to United nije favorit na svom Old Traffordu?

Totalsport
Ryan Giggs (Foto: AFP)
Ryan Giggs (Foto: AFP)
U nedjelju se igra derbi utakmica 11. kola engleske Premierlige. Na Old Trafford kod prvaka Manchester Uniteda stiže ekipa u naletu, londonski Arsenal.

Manchester u prvoj sezoni bez Alexa Fergusona ne igra najbolje. Moyesova ekipa se u ovom trenutku nalazi na osmom mjestu tabele sa pet pobjeda, dva remija i tri poraza. S druge strane, Arsenal je prvi, ima čak osam bodova više od nedjeljnog suparnika i osam pobjeda u deset utakmica.

I otočki mediji najavljuju meč kao novu veliku šansu Arsenala da dokaže snagu i potvrdi sjajnu formu, ali s takvom postavkom utakmice uopće se ne slaže 39-godišnji "oldtimer" s Trafforda Ryan Giggs.

"Otkada to United nije favorit na svom Old Traffordu? Uz dužno poštovanje Arsenalu, ali mislim da je moja ekipa favorit protiv bilo koga na domaćem terenu. Mi ovdje, bez obzira kako igramo, možemo dobiti bilo koga", najavio je Giggs i dodao:

"Arsenal je u sjajnoj formi, pobijedio je Borussiju u Ligi prvaka u gostima. Igraju stvarno dobro i zaslužuju pohvale, no i sami znaju da je ovdje kod nas jako teško slaviti", poručio je vremešni velški nogometaš.