Nogomet
0

Gazzetta tvrdi: Mateo Kovačić novi igrač Reala za 30 miliona eura

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Gotovo je. Mateo Kovačić novi je igrač Reala. Nedostaje samo igračev potpis da bude i službeno, donosi na naslovnici talijanska La Gazzetta dello Sport!

Gazzetta piše da je Kovačić nakon dogovora Intera i Reala pristao na odlazak, a "kraljevski klub" požurio je transfer nakon sve većeg Liverpoolovog zanimanja za hrvatskog reprezentativca. Preostaju tek detalji i Kovačićev potpis ugovora.

Interu će pripasti između 30 i 35 miliona eura, a Talijani pišu da je transfer gotova stvar. Kovačić je na pripremama briljirao upravo protiv madridskog kluba.

"Nadam se da ovo Perez nije vidio", napisao je jedan navijač Intera nakon sjajne predstave Matea Kovačića protiv Reala u prijateljskoj utakmici.

Izgleda je Florentino Perez itekako dobro upućen u ono što može hrvatski veznjak. Real je u utrci za Kovačića pobijedio Liverpool, koji je nudio 25 milijuna eura. Kovačić je na pripremama uoči početka nove sezone dobio nešto drugačiju ulogu u Interu. Nešto kao Pirlo dok je vodio Juventus do trofeja.

Mancini ga je stavio na defanzivniju poziciju, Mateo dolazi po loptu, kreira napade...

"Mateo Kovačić je definitivno jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu. Ovo bi mogla biti njegova sezona, spreman je eksplodirati", nahvalio je nedavno Dejan Savičević mladog hrvatskog reprezentativca.