Carlos Tevez
0

'Gary Neville je najobičniji idiot'

Totalsport
Novom rundom nastavljeno je prepucavanje Carlosa Teveza i Garyja Nevilla. Nekadašnjeg suigrača iz Manchester Uniteda aktualni je napadač Manchester Cityja opisao "moronom" i "ulizicom"...

Te je riječi za jednu argentinsku radio stanicu izjavio Tevez, proširivši svoje viđenje proslave pogodaka Unitedu u prvoj polufinalnoj utakmici Carling Cupa na City of Manchester stadionu nakon što je zabio dva gola u 2-1 slavlju domaćih.

Nakon što je zabio prvi, izjednačujući gol na utakmici, Tevez je po sredini terena dotrčao u visinu Unitedove klupe signaliziravši rezervnim igračima Uniteda prstom preko usana da prestanu pričati. Gestikulacija se odnosila na Garyja Nevillea, koji je uoči utakmice izjavio da je menadžer Ferguson procijenio dobro pustivši Argentinca da ode umjesto da za njegovu odštetu isplati 25 miliona funti.

Nakon Tevezova poteza, Neville mu je, ustavši se s klupe, navodno odgovorio s podignutim srednjim prstom. Tevez je potom zabio i pobjednički go, te se ponovno zatrčao u pravcu Nevillea s gestikulacijom prstiju u kontekstu "samo ti pričaj", te načulio uši prema njemu.

  • Moja je proslava bila namijenjena njemu koji se ponio kao ulizica svom menadžeru Sir Alex Fergusonu kada je izjavio da ja ne vrijedim novac koji je za mene plaćen. Ne znam kog vraga taj idiot uopće priča o meni, kad ja njega nikada nisam niti spomenuo. Nikada ni prema kome ne bih pokazao manjak poštovanja - veli Tevez koji je ove sezone zabio već 17 golova za City, a koji u četiri godine još nije svladao engleski jezik.

  • Nisam baš neki primjer učenja tog jezika, jednostavno mi ne ulazi u glavu. Jedva da sam nešto naučio. Čitali su mi suigrači, jer ja to još uvijek ne mogu, što je pisalo u engleskim medijima. Samo sam se pitao zašto taj moron ima potrebu razglabati o meni, kada je o njemu nisam ništa rekao i kada između nas nema zle krvi - zaključio je argentinski reprezentativac.