Nogomet
0

Galliani: Milanu ne treba potpuna rekonstrukcija

Totalsport
Dopredsjednik Milanovih nogometaša Adriano Galliani odbacio je medijske kritike kako je ekipi potrebna potpuna rekonstrukcija da bi se vratila u borbu za trofeje.

Nakon 31 odigranog kola Milan se nalazi na trećem mjestu Serije A, i kao i prošle sezone završit će bez trofeja. Nisu to rezultati koje mogu zadovoljiti Milanove navijače, ali Galliani ne namjerava raditi velike rezove.

  • Generalno gledajući, za osvajanje naslova potreban je sjajan trener i adekvatna momčad. Ali teško se takmičiti s onima koji su dvostruko bogatiji od nas i koji plaćaju duplo manje poreza poput Real Madrida. Moramo imati posebnu strategiju koja će uroditi plodom. Ove sezone imali smo brojnih problema s povredama, ali mislim da nam ne treba rekonstrukcija tima – rekao je Galliani za Tuttomercato.

Milanov dopredsjednik je i komentirao dolazak pojačanja na ljeto.

  • Dovest ćemo nekoliko zvučnih imena, ali ćemo u klub vratiti i nekoliko mladića koji igraju okolo na posudbi. Pomno pratim igre Alberta Paloschija, Davidea Di Gennara i Ignazija Abatea i moguće je da će se oni vratiti na San Siro za sljedeću sezonu.