Povratak u Bundesligu?
0

Galatasaray Bayernu nudi Misimovića za Altintopa

Totalsport
Zvjezdan Misimović
Zvjezdan Misimović
Iz istanbulskog su Galatasaraya napokon blizu da si ispune davnu želju: dolazak 28-godišnjeg turskog veznog nogometaša Hamita Altintopa.

Osim što je vrsnom središnjem veznom igraču Bayerna ugovor na isteku (ljeto 2011. godine), turski klub nada se da je na štihu zbog Zvjezdana Misimovića, bosanskohercegovačkog 28-godišnjeg veznjaka koji je pod suspenzijom premda ima važeći ugovor sve do ljeta 2014. godine.

"Što se mene tiče, Misimović ne postoji", rekao je rumunski trener Galatasaraya Gheorghe Hagi, koji je bh. reprezentativca udaljio iz ekipe zbog nediscipline, za njemački magazin Kicker.

Misimović je dijete minhenskog Bayerna. U Münchenu je rođen i u Bayernu je prošao kompletnu nogometnu školu prije negoli je potpuno eksplodirao kod Felixa Magatha u Wolfsburgu u sezoni 2008/2009, kada je ekipu doveo do bundesligaškog naslova. Iz Bayerna tada nisu djelovali nezainteresirano.

Altintop je pak dugogodišnja tiha patnja istanbulskog kluba, u kojem smatraju da bi rođenjem Nijemac iz Gelsenkirchena mogao postati novi lider igre njihove ekipe.