Nogomet
48

Fudbaleri i Nova godina: Dok mnogi večeraju i izlaze vani, Pirlo uživa na sunčanoj plaži

Klix.ba
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Mnogi ljudi Novu godinu dočekuju sa čašom alkohola, uz dim cigare i bučnu muziku, ali to nije slučaj sa fudbalerima iz najboljih liga Evrope. Pogotovo sa onim najboljim. Oni se sjećaju šta se desilo u "najluđoj noći"...

Naprimjer, igrači u Velikoj Britaniji su u periodu kada iščekuju nove utkamice koje se igraju 2. januara i za posljednju noć u godini jedna čaša vina je obično najviše što sebi mogu dozvoliti, ako je i to moguće.

Za razliku od njih, u ligama gdje traje pauza je nešto drugačije. Engleski mediji pozabavili su se istraživanjem kako su pojedine zvijezde otočkog fudbala provele posljednju noć u godni.

Romelu Lukaku, napadač Evertona koji igra u životnoj formi i na posljednih devet utakmica Premiershipa postigao je deset golova, Novu godinu je dočekao u svom domu, a putem Instagrama svima je poželio mnogo sreće i zdravlja.

Cristiano Ronaldo je postavio fotografiju sa večere uz poruku:"Jedini poklon u životu je ljubav. Uvijek izaberite ljubav. Sretna nova godina svima".

Igrači Manchester Uniteda Metteo Darmian, Morgan Schneiderlin, Daley Blind i Nathony Martial skupa sa svojim djeovjkama proslavili su Novu godinu uz večeru.

Mnogi poznati fudbaleri poput De Bruynea, Lewandowskog, Gotzea, Smallinga i Kanea Novu godinu su proveli sa svojim djevojkama.

Ipak, razliku od svih navedenih i mnogih koje nismo naveli, napravio je Andrea Pirlo koji je poslao fotografiju sa plaže kako se sunča na Maldivima sa svojom porodicom. Sa stilom, kao i obično.

Happy new year 🎉🌞🏄🏼🏝 #family#maldive#welcome2016🎉

Fotografiju objavljuje Andrea Pirlo Official (@andreapirlo21)