Milan nudi
0

Flamini i 23 miliona eura za Adebayora?

Totalsport
Prema navodima engleskog dnevnika The Mirrora, uprava Milana spremna je lansirati novu ponudu na adresu Arsenala za njihovog togoanskog nogometaša Emmanuela Adebayora.

Milan već neko vrijeme bezuspješno traži pojačanja koja bi trebali nadomjestiti odlazak Kake u Real Madrid, ali njihove limitirane financijske moći ostavljaju ih kratkih rukava.

Tako su “rossoneri” dobili negativne odgovore od Wolfsburga za kupnju Edina Džeke, kao i od Seville za kupnju Luisa Fabiana. Nova ponuda tiče se njihove stare želje, Adebayora, a The Mirror navodi da je Milan uz 23 miliona eura spreman u ponudu uključiti i francuskog 25-godišnjeg defenzivnog veznjaka Mathieua Flaminija.

Flamini je, podsjetimo, u Milan stigao upravo iz Arsenala prošlog ljeta za 5.6 milijuna eura, a u klubu sa San Sira nije se naigrao, te je priliku dobivao uglavnom s klupe i u slučaju ozljeda drugih veznih igrača.

Arsenalov trener Arsene Wenger upravo je u potrazi za defenzivnim veznjakom Mathieuova profila, a nedavno je lansirao ponudu za Fiorentininog veznjaka Felipea Mela , koji je impresionirao igrama prošle sezone, kao i na Kupu konfederacija u dresu brazilske reprezentacije.