Nogomet
1

FK Sarajevo vas vodi na utakmicu Galatasarayja u Ligi prvaka

Klix.ba
FK Sarajevo i asocijacija Sari Kirmizi Platform iz Istanbula, koja sarađuje sa Galatasarayjom, organizuje nagradnu igru u kojoj će nagraditi dva punoljetna člana FK Sarajevo odlaskom na utakmicu Lige prvaka koju 02. 10. 2012. godine u Istanbulu igraju Galatasaray i Sporting Braga.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoljtni članovi FK Sarajevo koji u periodu od 01. 09. do 25. 09. 2012. godine u Fan shopovima FK Sarajevo potroše 50 KM ili više, saopštili su iz Bordo tima.

Nagrada uključuje avio-kartu na relaciji Sarajevo - Istanbul - Sarajevo, smještaj u hotelu 5 zvjezdica "ByOtell“ u Istanbulu, kratki obilazak grada na Bosforu, te VIP ulaznicu i boravak u VIP loži Sari Kirmizi Platform za ovu utakmicu.

Svi kupci u Fan shopovima koji potroše više od 50 KM potrebno je da u Fan shopovima preuzmu prijavu, te da je zajedno sa kopijom računa, sa naznakom "Želim u Istanbul" pošalju u zatvorenoj koverti na adresu FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38b, 71000 Sarajevo, ili da je predaju u zvanični Bordo Fan Shop FK Sarajevo u prostorijama Kluba u ul. Maršala Tita 38b/I ili u Bezistanu, najdalje do 24. 09. 2012. godine.

Imena dva sretna dobitnika bit će objavljena do 25. 09. 2012. godine putem zvanične web stranice FK Sarajevo.