Nogomet
1

FK Sarajevo novogodišnjim paketićima nagrađuje najmlađe navijače

Klix.ba
Fudbalski klub Sarajevo pripremio je iznenađenje za svoje najmlađe navijače. Novogodišnjim paketićima Bordo Fan Shop-a, čiji sadržaj je ispunjen slatkišima, proizvodima sa oznakama kluba, te dodatnim zanimljivostima iz kluba žele nagraditi navijače.

Za aktivne članove Fudbalskog kluba Sarajevo cijena novogodišnjeg paketića iznosi 40 KM, a za sve one koji nisu članovi 50 KM. Vrijedi istaći da je u cijenu paketića od 50 KM uračunata i dječija polugodišnja članarina Fudbalskog kluba Sarajevo, sa kojom će moći besplatno gledati sve domaće utakmice Bordo kluba do kraja sezone 2015/16.

Prijave za novogodišnje paketiće su zvanično počele, a iste možete izvršiti u Bordo Fan Shop-u ulici Maršala Tita 38/b, te putem e-maila [email protected]. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je i kontakt telefon: 061/202-671.

Trodnevna dodjela novogodišnjih paketića, na kojoj će Bordo Djed Mraz dijeliti paketiće, vršit će se u Bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu, na Trgu Alije Izetbegovića, 28, 29. i 30. decembra tekuće godine u periodu od 18 do 20 sati. Pored Bordo Djeda Mraza, dodjeli paketića prisutvovati će i nekoliko prvotimaca kluba, koji će dodatno usrećiti Bordo mališane.