Nogomet
0

FK Sarajevo i restoran Element potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Fudbalski klub Sarajevo dobio je novog sponzora, restoran Element koji će u narednom periodu pomoći u ostvarivanju klupskih ciljeva.

Direktor restorana Element i poznati bosanskohercegovački kuhar, Nermin Hodžić, te vlasnik restorana, Ismar Kekić, su zajedno sa direktorom kluba, Dinom Selimovićem, potpisali ugovor o poslovnoj saradnji.

"Čast nam je i zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa FK Sarajevo, koji je pravi bosanskohercegovački brend, te se nadamo uspješnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo", kazao je Ismar Kekić, vlasnik restorana Element.

"Drago nam je što ćemo u našem restoranu ugostiti fudbalere Sarajeva. Za ostvarivanje vrhunskih sportskih rezultata, čemu teži bordo-bijeli klub, potrebna je kvalitetna ishrana igrača i siguran sam da će restoran Element biti pravi izbor. Vrhunska i ukusna hrana će pomoći fudbalerima da pružaju što bolje igre na travnjaku", kazao je direktor restorana, Nermin Hodžić.

Osim direktora Sarajeva, Dine Selimovića, današnjem potpisivanju ugovora o poslovnoj saradnji prisustvovao je i sjajni napadač Nikola Komazec. Nakon kratke degustacije, Nikola je vidno oduševljen govorio o restoranu Element, novom partneru Fudbalskog kluba Sarajevo.

"Ambijent u Elementu je zaista lijep i ugodan, a hrana je odlična! Preporučio bih svim našim navijačima, koji su u dilemi gdje otići na doručak, ručak ili večeru, da to urade upravo u Elementu, restoranu koji ima ponešto za svačiji ukus", kazao je Komazec.