Nogomet
0

Fiorentina želi dovesti Fernanda Morientesa

Totalsport
Toskanski nogometni klub Fiorentina prilično je mirna tijekom ovoljetnog prijelaznog roka, te se ništa spektakularno nije dogodilo u klubu osim odlaska brazilskog veznjaka Felipe Mela u Juventus.

Po navodima španjolskog goal.coma, kao i nekih drugih tamošnjih medija, izgleda da je Fiorentina zainteresirana za dovođenje 33-godišnjeg napadača Fernanda Morientesa, napadača kojem je krajem prošle sezone istekao ugovor s Valencijom.

No, cijele prošle sezone je Morientes prilično malo igrao u klubu s Mestalle, u 20 odigranih utakmica je postigao tek jedan pogodak.

Sasvim je izvjesno da Valencia nema posebne namjere produljiti ugovor s ovim, nekada, sjajnim napadačem koji je kroz karijeru igrao u Zaragozi, Real Madridu, Monacu i Liverpoolu.

Fiorentina, pak, u njemu vidi dobrog partnera Albertu Gilardinu u napadu, a igrač sa ogromnim iskustvom igranja u Ligi prvaka bi bio od velike koristi Fiorentini baš u takvim utakmicama. Naime, toskanska momčad je prošle sezone bila četvrta u Seriji A, te će igrati u Ligi prvaka nadolazeće sezone.