Napustio trening
0

Fiorentina pokreće disciplinski postupak protiv Mutua

Totalsport
Adrian Mutu (Foto: AP)
Adrian Mutu (Foto: AP)
Problematični rumunski nogometaš Adrian Mutu napustio je u srijedu trening Fiorentine, a ujedno je odbio i odlazak na posudbu u Cesenu. Klub je protiv njega odlučio pokrenuti disciplinski postupak.

Prema pisanju Corriere dello Sporta, 31-godišnji napadač, koji je nedavno odradio suspenziju zbog pada na dopinškom testu, naglo je napustio trening, moguće nakon svađe s nekim od saigrača. Fiorentina je naknadno objavila kako će pokrenuti postupak protiv svog igrača koji se ne nalazi na popisu kandidata za nastup u sutrašnjoj (četvrtak) utakmici protiv Bologne u 18. kolu talijanskog prvenstva.

Toskanski je klub, inače, ranije dogovorio Mutuovu šestomjesečnu posudbu u Cesenu, trenutno 17-plasiranu ekipu Serije A, ali Rumun se s takvim raspletom nije složio. Njegov agent Victor Becali je izjavio da će Mutu napustiti Fiorentinu samo ako sve strane budu zadovoljne poslom.

"Razgovarat ću s čelnicima Fiorentine, ali u ovom trenutku postoji ugovor između kluba i igrača i on se mora poštovati", naglasio je Becali.