Interesovanje
0

Feyenoord želi Joeyja Didulicu

Totalsport
Prema pisanju holandskog De Telegraafa Feyenoord s velikim zanimanjem prati dešavanja u redovima nogometnih prvaka AZ Alkmaara, a u fokusu interesa im je hrvatski vratar Joey Didulica (32).

Feyenoord je u potrazi za pouzdanim golmanom nakon što je klub napustio veteran Henk Timmer, a prema napisima holandskog lista prvi na popisu želja im je upravo hrvatski golman.

Trenutno se u klubu iz Rotterdama na probi nalazi golman Zenita Slovak Kamil Čontofalskij, međutim, ne čini se izglednim da će mu u Feyenoordu ponudit saradnju.

Didulica se AZ Alkmaaru priključio 2006. godine iz bečke Austrije, no nije uspio izboriti standardno mjesto među vratnicama. U tri sezone iskrojene povredama nastupio je tek 15 puta za sastav holandskog prvaka, čime niti sam nije zadovoljan, pa ne bi čudilo da svoju sreću potraži negdje drugdje.

Važeći ugovor s AZ-om Didulica ima do ljeta sljedeće godine. Iz kluba su u više navrata nakon završetka sezone najavljivali da su voljni prodati negdašnjeg vratara hrvatske reprezentacije. Feyenoord je pokazao interes.