Sve je iznenadio
0

Ferguson: Već sam vidio Torresovu loptu u golu

Totalsport
Torres je iznenadio i Fergusona (Foto: Reuters)
Torres je iznenadio i Fergusona (Foto: Reuters)
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Alex Ferguson smatra da je za njegovu ekipu sudija propustio dosuditi još jedan penal.

Nakon starta Ashleya Colea na Chicharitu zbog kojeg je igrač Chelsea dobio i žuti karton, nije dosuđen penal za Manchester United, a Fergusonu je ta situacija nejasna.

"Za mene je to bio strašan prekršaj i moram pitati sudija kako je to bilo za žuti karton, a ne za jedanaesterac. Chicharitovo stanje još nije poznato, ali noga ne izgleda dobro i bojim se da smo ga izgubili na nekoliko sedmica", izjavio je škotski stručnjak.

Na novinarsko pitanje da prokomentira veliki promašaj Fernanda Torresa pri rezultatu 3-1, Ferguson je rekao:

"Ja sam loptu već vidio u golu. To je stvarno težak promašaj, a nešto slično je kod nas u jednoj pripremnoj utakmici učinio Diego Forlan protiv Juventusa i to nije lako za zaboraviti", smatra menadžer "crvenih vragova".

"Za sve neutralne gledatelje mislim da je utakmica bila fantastična, ali za mene nije bilo ugodno gledati koliko smo prilika ponudili Chelseaju posebno u prvom dijelu kada su iz kontranapada mogli zabiti dva ili tri gola. Bila je to otvorena utakmica, oni su opasna ekipa jer su vrlo iskusni, no na kraju mislim da smo mi stvorili više dobrih prilika posebno preko Nanija i Ashleya Younga. Nanijev gol je stvarno spektakularan",zaključio je Ferguson.