Nogomet
0

Ferguson: Koga bih radije u finalu? Najbolje nikoga!

Totalsport
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson komplimentirao je još jednom Arseneu Wengeru prije no što se prebacio na finalnu utakmicu Lige prvaka...
  • Stvarali smo Arsenalu jako puno problema preko Ronalda. Kad god smo ga uspjeli pronaći, suočili smo ih s ozbiljnom opasnošću - rekao je Ferguson nakon 3-1 pobjede na Emiratesu izrazivši potom suosjećanje spram Arsenea Wengera.

  • Nepravedno je čovjeka proglašavati neuspješnim nakon ispadanja u polufinalu Lige prvaka. Wenger, kažem opet, radi izuzetan posao i ja ga zbog toga izuzetno poštujem. Arsenal će nam sljedeće sezone biti ozbiljna prijetnja u Premiershipu, jer imaju mladu ekipu koja će nastaviti rasti.

Na pitanje koga bi radije u rimskom finalu Lige prvaka, Ferguson je odgovorio:

  • Gledao sam Barcelonu protiv Reala u subotu navečer i moram priznati da su mi sline curile. Mogli su zabiti deset. Zabili bi deset da su bili koncentriraniji. Imaju kvalitetu pobijediti bilo koji tim, no na Stamford Bridgeu će imati problema u obrani s obzirom da neće imati na raspolaganju Carlesa Puyola i Rafaela Marqueza. Zato mislim da bi Chelsea mogao proći.

  • No, ako me pitate protiv koga bih radije igrao, moram reći da najradije ne bih niti protiv jednih niti protiv drugih. Najbolje bi bilo da pobijedimo bez borbe - našalio se 67-godišnji Škot.