Nogomet
0

Falcao odbio potvrditi odlazak iz Atletica

Totalsport
Radamel Falcao
Radamel Falcao
Iako su rečenice koje je izrekao u izjavi za W Radio zvučale kao oproštajni govor od Atletica, kolumbijski napadač Radamel Falcao nije potvrdio svoj odlazak iz madridskog kluba ovog ljeta.

Falcao je u Atletico stigao iz Porta prije dvije godine, te je s klubom iz Madrida osvojio Evropsku ligu, europski Superkup i Kup kralja.

"Vrlo sam zahvalan za ove dvije sezone u Atletico Madridu. Nisam očekivao da ću osvojiti tri naslova u tako kratkom razdoblju, pa mogu reći da su te dvije sezone bile poput sna. Nikada neću zaboraviti navijače Atletica i ne znam kako bi im se mogao dovoljno zahvaliti", izjavio je Falcao.

Naveliko se najavljuje da će sjajni kolumbijski golgeter ovog ljeta pojačati ekipu Monaca, povratnika u prvu francusku ligu, u transferu vrijednom 60 miliona eura. Očekuje se da će ove sedmice proći liječnički pregled u Kneževini prije obavljanja transfera.

Falcao je, međutim, odbio potvrditi svoj odlazak iz Atletica.

"Trenutno ne mogu govoriti o svojoj budućnosti. Bit će vremena za priču o tome kasnije", kazao je.

Atleticov predsjednik Enrique Cerezo porekao je kako je dogovor Falcaovog prelaska u Monaco već postignut.

"On je još uvijek igrač Atletica. Odigrat će utakmicu protiv Zaragoze, a nakon toga možemo razgovarati o njegovoj budućnosti", izjavio je Cerezo.