Nogomet
0

Fabregas poklonio dres 4-milionitom pratiocu na Twitteru

Anadolija
Kao 4-milioniti pratilac španskog reprezentativca i člana Barcelone Cesca Fabregasa na društvenoj mreži Twitter Turčin Guven Koksal iz pokrajine Kocaeli dobio je ovih dana od slavnog nogometaša dres s potpisom.

Nakon što je Barcelonin veznjak na svom Twitter profilu objavio da će 4-milionitom pratiocu pokloniti potpisan dres, 28-ogodišnji Koksal dao se u akciju. Nekoliko dana kasnije Fabregas je na svom profilu napisao da je njegov dres osvojio upravo Koksal.

Koksal, koji je inače navijač Galatasaraya, ispričao je u razgovoru za agenciju Anadolija da je dugogodišnji simpatizer španske Barcelone, a da su njegovi omiljeni igrači Cesc Fabregas i Lionel Messi.

"Vidio sam da se Fabregas približava cifri od četiri miliona pratilaca na Twitteru i kliknuo sam na 'Follow'. Dan poslije on je na profilu napisao da sam baš ja dobio njegov dres", rekao je oduševljeni Koksal.

Koksal priča da su ostali pratioci na Twitteru tražili od Fabregasa još dresova, pa je on podijelio još četiri.

"Fabregas mi je čestitao porukom putem Twittera i tražio moju adresu. Dao sam svoje podatke i tri dana poslije dres je stigao. U poruci je pisalo 'Nadam se da će ti se svidjeti", govori Koksal.