Nogomet
0

Fabregas: Odigrali smo najkompletniju utakmicu sezone

Totalsport
Cesc Fabregas (Foto: Arhiv/AFP)
Cesc Fabregas (Foto: Arhiv/AFP)
Cesc Fabregas svojim je pogotkom glavom u 76. minuti donio Barceloni pobjedu 1-0 na gostovanju kod Celtica u 2. kolu H grupe Lige prvaka.

"Celtic je ekipa koja od vas traži toliko puno, maksimalni angažman. Znali smo da ćemo morati uložiti jako puno truda za tri boda u Glasgowu. No, odigrali smo dobru utakmicu. Što se nas tiče, bila je to baš kompletna utakmica, možda i najkompletnija u cijeloj sezoni", zadovoljno je prokomentarisao jedini strijelac u Glasgowu.

Barcelonin trener Gerardo Martino, koji u ovoj utakmici nije mogao računati na svog najboljeg igrača, povrijeđenog Lionela Messija, zadržao je maksimalni učinak ove sezone, jer je u devetoj utakmici ostvario devetu pobjedu. No, sve bi možda bilo drukčije, da kapiten Celtica Scott Brown nije zaradio direktni crveni karton u 59. minuti. Nije mogao zaustaviti Neymara u naletu po lijevoj strani, pa ga je udario po leđima. Možda je sudija ipak bio prestrog kada mu je pokazao direktni crveni karton.

"Stvarno nam je bilo teško nakon što smo ostali na terenu s igračem manje u drugom poluvremenu. Mislim da smo se ipak jako dobro branili, šteta je jedino što nismo iskoristili naše prilike koje smo imali jer je sve moglo završiti drukčije", izjavio je Celticov stoper Charlie Mulgrew.