Arsene Wenger
0

"Fabregas neće napustiti Arsenal"

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Arsenalov menadžer Arsene Wenger odbacio je još jednom mogućnost da kapiten ekipe Cesc Fabregas napusti redove "topnika" na kraju sezone.

Najvjerojatniji novi Barcelonin predsjednik Sandro Rosell javno je izrazio namjeru da u redove katalonske ekipe dovede Cesca Fabregasa i da je za njega spreman platiti do 50 miliona funti, međutim Arsenalov trener inzistira da se takvo što neće dogoditi u nadolazećem prijelaznom roku.

"Želite li vidjeti do kad traje njegov ugovor?", upitao je Wenger novinare na press-konferenciji održanoj uoči gostovanja kod Tottenhama u zaostaloj utakmici 34. kola Premiershipa.

"Igrači kojima ugovor istječe imaju pravo potpisati za koga hoće, ali o igračima koji su pod ugovorom, mi odlučujemo. Novac nam nije potreban, dobro stojimo financijski i to nam u ovom trenutku daje luksuz da odlučujemo o budućnosti vlastitih igrača", nastavio je francuski menadžer o igraču čiji ugovor istječe u junu 2014. godine.

"Druga stvar zašto nećemo prodavati nikoga je napredak. Druge sezone želimo biti bolji nego ove i to znači da ćemo zadržati svoje najbolje igrače. Uostalom svi igrači koji su nas napustili zažalili su zbog toga i željeli su se vratiti. Vjerujem da sada imamo momčad koja je u usponu. Nema smisla raditi četiri ili pet godina s mladim igračima, dati im priliku, a kada su spremni postići prave rezultate, onda ih prodati. To bi bilo neodgovorno."