Nogomet
0

Fabregas: I dalje maštam o naslovu prvaka

Sarajevo-x.com
Iako za vodećim Manchester Unitedom nogometaši Arsenala zaostaju deset bodova, moguće i 13 s obzirom na utakmicu manje prvaka, kapiten londonskog tima i dalje se nada čudu.

Osam kola prije kraja Premier lige i sa samo 24 boda u igri Cesc Fabregas misli da je podizanje pehara na koncu sezone i dalje moguće. Tako je barem ispričao za Sky Sports.

'Vjerujem u čuda. Događale su se i ranije u nogometu nevjerojatne stvari. Zašto se to ove godine ne bi dogodilo nama?', pita se 22-godišnji Španjolac.

'Naravno, bit će teško. Prvo moramo razmisliti kako dostići Chelsea, koji nam na trećem mjestu bježi šest bodova. Nakon toga mislićemo o ostalima. U svakom slučaju, želimo li pokušati, moramo gledati da pobijedimo u svih preostalih osam kola.'

Sam Fabregas bit će u kadru Arsenala za dvoboj s Manchester Cityjem sljedećeg vikenda nakon stotinu dana pauze. Tetivu koljena ozlijedio je 21. decembra u dvoboju s Liverpoolom.

Posebno se veseli budućoj suradnji s Andrejem Aršavinom.

'Svi su se dosad mogli uvjeriti koliko je Aršavin dobar, poseban igrač. Nije slučajno što od njega svi očekuju velike stvari. Sretni smo što ga imamo. Šteta je samo što nam neće moći pomoći u Ligi prvaka, ali sam zato siguran da će njegove igre imati ogroman utjecaj na našu igru na kraju sezone u Premiershipu.'