Premiership
0

FA upozorio Redknappa zbog kritike na račun sudije

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Engleski nogometni savez (FA) uputio je službeno upozorenje menadžeru Tottenhama Harryju Redknappu zbog kritiziranja sudije Chrisa Foya nakon nedjeljnog poraza od Stokea (2-1).

"Od samog sam početka utakmice osjećao da nam neće dati mnogo" izjavio je Redknapp, između ostaloga, o Foyu nakon dvoboja 15. kola Premiershipa.

Redknapp smatra kako je njegova ekipa zakinuta za dva jedanaesterca na stadionu Britannia, a nije sretan ni isključenjem Younesa Kaboula u drugom poluvremenu.

Nakon što su proučili njegove izjave, u FA-u su ipak odlučili da neće pokrenuti postupak protiv njega, ali su ga službeno upozorili.

Redknapp je u utorak bio tema i na godišnjoj skupštini Tottenhama. Članove kluba je zanimalo hoće li menadžer ''spursa'' sljedeće godine postati nasljednik Fabija Capella na funkciji izbornika engleske reprezentacije. Predsjednik kluba Daniel Levy je objasnio kako je Redknapp u potpunosti posvećen Tottenhamu, ali ipak nije isključio mogućnost njegova odlaska sljedeće ljeto.

"Harry ima ugovor koji vrijedi još 18 mjeseci. Razgovarali smo i mogu reći da je vrlo sretan ovdje i da trenutno ne želi razmatrati mogućnost da postane izbornik. Ako dobije ponudu, brinut ćemo o tome sljedeće ljeto", poručio je Levy.