Nogomet
0

Enrique: Motivišu me problemi, Barsa će osvojiti titulu

Anadolija
Luis Enrique (Foto: EPA)
Luis Enrique (Foto: EPA)
Trener Barcelone Luis Enrique je izjavio u utorak da s pozitivne strane gleda na seriju loših rezultata njegovog tima, naglasivši kako vjeruje da će Barsa osvojiti titulu u Premieri ove sezone.

Inače, Barcelona je osvojila samo jedan bod u posljednje četiri utakmice u Primeri, a eliminisana je i iz Lige prvaka.

Enrique je ipak novinarima kazao kako ga motivišu problemi i da vjeruje kako će njegova ekipa pružati dobre partije kao i ranije.

"Možda me zato što sam iz Gijona uzbuđuju problemi. Možda je to vama čudno, neki uživaju više u pobjedama. Ja volim ovakve izazove. Motivišu me", kazao je Enrique.

Naglasio je kako bi bio presretan da njegova ekipa, kako je kazao, prekine lošu seriju. "Ne možete ni zamisliti kako se osjećam pred utakmicu s Deportivom. Bit ću oduševljen ako prekinemo lošu seriju. Ako ne uspijemo, bit ću prvi koji će čestitati osvajanje titule ekipi koja to učini. Naravno da vjerujem da će Barsa osvojiti titulu. Ne bih sjedio ovdje da ne vjerujem u to", rekao je Enrique. Inače, Barcelona sutra u gostima u 34. kolu Premiere igra protiv Deportiva La Corune.

Barcelona je trenutno lider na tabeli sa 76 bodova, koliko ima i drugoplasirani Atletico Madrid, dok treće mjesto zauzima Real Madrid sa 75 osvojenih bodova.