Poraz im "teško pao"
0

Englezi tugu utapali u pivi i cigarama

Sarajevo-x.com
Engleski reprezentativci, jedni od najvećih tragičara Mundijala u Južnoafričkoj Republici, nakon što ih je njemačka reprezentacija izbacila ponašali su se kao da slave osvajanje titule, sa cigarama i alkoholnim pićima.

Fotografiju na kojoj igrači "gordon albiona" uživaju u opuštenoj atmosferi snimio je odbrambeni igral Ledley King u nedjelju u hotelu Marang u Rustenbergu.

Iako je fotografija lošeg kvaliteta na njoj se vidi kako Aaron Lennon puši cigaru dok njegovi saigrači Shaun Wright Philips, Jermain Defoe, Glen Johnson i Michael Dawson sjede i razgovoraju oko stola prepunog piva i praznih čaša.

Selektor Engleza Fabio Capello u Britaniju je stigao u utorak zajedno sa igračima da bi nakon samo nekoliko sati otišao na odmor sa suprugom.

Igrači su također uživali u povratku u svakodnevnicu. Frank Lampard i Steven Gerrard otišli su na opušteni ručak sa svojim supragama i djevojkama.

Reprezentativci su po dolasku na aerodrom „Heathrow“ koristili VIP-izlaze bez prolaska kroze terminale gdje su se morali suočiti sa novinarima, piše "Daily Mail".