Nogomet
0

Eduardo će se oporavljati u Puli?

FENA
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Eduardo da Silva, napadač Arsenala i hrvatske nogometne reprezentacije kojemu je u drugoj minuti subotnjeg susreta engleskog nogometnog prvenstva na gostovanju protiv Birmingham Citya poslije neopreznog starta domaćeg braniča Martina Taylora, slomljena lijeva potkoljenica u predjelu gležnja, uskoro bi nakon operacije mogao rehabilitaciju sprovesti u Puli, u Poliklinici poznatog pulskog somatopeda dr. Stanislava Pehareca, čulo se u emisiji Nove TV "10 do 8".

"Ne želim ništa komentirati. U ovom trenutku najvažnije je da se Eduardo dobro oporavlja a potom ćemo vidjeti kako se bude razvijala situacija", bio je kratak komentar Stanislava Pehareca koji nije želio potvrditi niti opovrgnuti informaciju da postoji realne šanse da Dudu svoju rehabilitaciju "odradi" upravo u njegovoj Poliklinici.

Podsjetimo, Peharec ima već iskustva s takvim ozljedama obzirom da su njegovi pacijenti s takvim ili sličnim ozljedama bili bivši nogometaš Dinama Vjekoslav Škrinjar, bivši rukometni vratar Tonči Peribonio i nogometaš "modrih" Buljat.