Prenosi utakmica Evropske lige
0

Edina Džeku protiv Arisa gledajte samo na OBN-u

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Ovog četvrtka, 24. feburara 2011. godine, za nogometne sladokusce OBN donosi prenos dvije utakmice Evropske lige. Prva koja počinje od 19 sati je duel između Liverpoola i Sparte, a od 21 sat susret koji se igra na Eastlendu između Mancheser Citiya i Arisa. Da li će naš Dijamant postići pogodak u ovoj utakmici ostaje nam da vidimo?

Nakon duela bez golova koji je odigran u Pragu odluka o putniku u osminu finala u sudaru Liverpoola i Sparte pada na Anfield Roudu. Netreba sumnjati da će domaćin biti u prednosti zbog podrške sa tribina i da će na krilima navijačke himne „You never walk alone“ krenuti ka pobjedi ali u prvom duelu Sparta je pokazala da se može nositi sa favoriziranim protivnikom.

Direktan prijenos iz Liverpoola pogledajte u četvrtak u 19 sati.

Manchester City nije uspio u Solunu srušiti tradiciju Arisa od 40 godina bez poraza na svom terenu u europskim susretima ali će za prolaz u osminu finala morati pobijediti na Eastlendsu. Edin Džeko je u Solunu igrao do 84.minute i bio jedan od boljih u redovima Cityja a očekujemo da u Manchesteru bude i strijelac.

Duel sa Eastlendsa pogledajte u direktnom prijenosu od 21 sat.