Malo šale nije na odmet
0

VIDEO / Džeko ismijao Balotellijevo oblačenje markera

Sarajevo-x.com
Centarfor Manchester Cityja i reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko na treningu se našalio na račun svog saigrača Marija Balotellija čiji je snimak neuspješnog oblačenja markera postao online hit.

Tokom zagrijavanja igrača Manchester Cityja uoči susreta sa Chelseaje u nedjelju, Edin Džeko je oponašao italijanskog reprezentativca i njegovo nespretno oblačenje markera.

Šala se svidjela i pomoćnom treneru "građana", koji je pomagao Balotelliju da savlada težak zadatak oblačenja markera. Trener Cityja prišao je Džeki i nabacio mu zbog njegove šale.

Napadač "građana" i italijanske reprezentacije Mario Balotelli na sebe je privukao negativan publicitet nakon crvenog kartona protiv Dynama iz Kieva, koji je sasvim zasluženo dobio nakon starta koji su mnogi opisali kao glupost.

Tu nije bio kraj muka za mladog napadača, koji je postao predmet ismijavanja nakon objavljivanja videa na kojem ne može obući marker.

Ostaje da se vidi da li će ova šala još više pogoršati odnos Džeke i saigrača, s obzirom da je britanski list Daily Mail objavio tekst u kojem navodi kako neki od igrača Manchester Cityja već šapuću u svlačionici kako nisu impresionirani Džekinim fudbalskim umijećem.

Bh. reprezentativac stigao je naš glavni grad na okupljanje reprezentacije BiH, koja 26. marta igra kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2012 protiv Rumunije.