Nema odlaska u januaru
0

Drogba: Odradit ću ugovor s Chelseajem do kraja

Totalsport
Didier Drogba (Foto: AFP)
Didier Drogba (Foto: AFP)
Napadač nogometaša Chelseaja Didier Drogba opovrgnuo je medijske špekulacije kako će zajedno s Alexom i Nicolasom Anelkom zatražiti transfer iz kluba u januarskom prijelaznom roku.

Nakon što je menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas potvrdio kako su Alex i Nicolas Anelka službeno zatražili stavljanje na transfer-listu kako bi u januarskom prijelaznom roku pronašli klub u kojem će više igrati, mediji na otoku počeli su špekulacije da je sljedeći na tom popisu Didier Drogba. Međutim, stasiti napdač Chelseaja odbacio je takve navode.

"Uvijek sam govorio da ću poštivati svoj ugovor s Chelseajom do samog kraja i sada to još jednom potvrđujem. U ovom trenutku moj uguvor s klubom vrijedi do 2012. godine i što se mene tiče do tada ću biti član Chelseaja. Uostalom, u ovom trenutku nisu važni moji stavovi nego dobrobit kluba. Važno je da se vratimo u borbu za naslov prvaka. Nismo dobro igrali u nekoliko utakmica, ali nakon pobjede na Newcastleom porastao je moral cijeloj momčadi", izjavio je za Canal+ nakon pobjede u Newcastleu Didier Drogba.