Želje uzdanice Galatasaraya
0

Drogba: Kad bih birao izabrao bih PSG za suparnika

Totalsport
Didier Drogba (Foto: AFP)
Didier Drogba (Foto: AFP)
Nogometaši Galatasaraya su prošli među osam najboljih u Ligi prvaka ove godine izbacivši u osmini finala Schalke i to nakon gostujuće pobjede 3-2.

Na domaćem terenu turski prvak nije napravio nikakvu prednost, već je odigrao 1-1. No, u uzvratu u Gelsenkirchenu su igrači Galatasaraya bili bolji, slavili s 3-2 i sada čekaju petak i žrijeb četvrtfinala.

Didier Drogba, januarsko pojačanje turske ekipe, u uzvratu nije bio konkretan u igri prema naprijed, pa je ostao i bez pogotka i bez asistencije, iako je igrao svih 90 minuta, a nakon svega je nogometaš iz Obale Slonovače rekao:

"Fizički još uvijek nisam potpuno spreman. Polako ulazim u pravu formu. Inače, nije čudno da je tako, imao sam donekle turbulentno razdoblje u zadnje vrijeme".

Rekao je Drogba i koga želi vidjeti na suprotnoj strani u četvrtfinalu.

"Kada bih mogao birati, izabrao bih PSG. Poznam tu ekipu iz vremena kada sam igrao za Marseille, odgovaraju mi. Isto tako, protiv njih bi definitivno imali velike šanse za prolaz. Svježe su mi uspomene na trofej Lige prvaka s Chelseajem od prošle sezone, ali želim opet dodirnuti taj pehar. Put je još dug, ali imamo vjere u sebe".