Sretan zbog Nasrija
17

VIDEO / Djibril Cisse slavio pobjedu i titulu Manchester Cityja

Totalsport
Francuski nogometaš Queen's Park Rangersa Djibril Cisse žestoko je slavio nakon utakmice Manchester Cityja i njegova QPR-a – Cityjev naslov.

Odmah po završetku utakmice koju su novopečeni prvaci uspjeli preokrenuti golovima u drugoj i četvrtoj minuti sudačke nadoknade od pet minuta, te time umjesto 1-2 poraza upisati 3-2 pobjedu i odbraniti bodovnu zalihu za naslov prvaka, na teren su s tribina utrčalni mnogobrojni navijači domaće ekipe da bi sa svojim ljubimcima proslavili prvi prvenstveni trijumf nakon 1968. godine.

Pripadnici stadionskog osiguranja, u strahu ta sigurnost igrača, krenuli su ih štititi i izvoditi prema putu za svlačionicu, no navijači su ipak bili brži.

Najbrži od svih, kao da je riječ o najžešćem ultrasu, bio je napadač suparničke ekipe Djibril Cisse, koji je izmaknuo kontroli redara i navalio na sunarodnjaka u pobjedničkim redovima, Samira Nasrija.

U najmanju bi ruku slavlje poraženog s pobjednicima bilo sumnjivo da se ne radi o čudnovatom Francuzu.

Premda je njegovu QPR-u prijetilo ispadanje, londonska ekipa je ipak sačuvala prvoligaški status unatoč porazu. Cisse je ktome bio strijelac gola za 1-1 u 48. minuti. Igru je napustio u 59., nakon isključenja saigrača Joeyja Bartona.