Otac u šoku
0

Djalal Rafati: Ne razumijem zašto mi se sin pokušao ubiti

Totalsport
Babak Rafati (Foto: Reuters)
Babak Rafati (Foto: Reuters)
Otac Babaka Rafatija, njemačkog nogometnog sudije koji si je u subotu pokušao oduzeti život, tvrdi da nije znao da je njegov sin imao problema i da je u šoku zbog njegovog pokušaja samoubistva.

Podsjećamo, Rafati (41) je trebao u subotu suditi dvoboj Köln - Mainz u 13. kolu Bundeslige, ali je nekoliko sati uoči utakmice pronađen u hotelu s prerezanim venama. Prevezen je u bolnicu i nalazi se izvan životne opasnosti.

"Sin mi nikad nije rekao da osjeća depresiju. Da mi je tako nešto spomenuo, reagirao bih. Bio je zadovoljan i svojim sudijskim poslom. Ne razumijem zašto je Babak to napravio", rekao je Djalal Rafati za Berliner Kurier.

Otac je u subotu ujutro razgovarao sa sinom koji mu je rekao da se ne osjeća dobro. Djalal mu je preporučio da otkaže suđenje. Poslijepodne je ponovno želio razgovarati sa sinom, ali nije mogao doći do njega. Rafati mu se javio tek navečer iz bolnice.

"Rekao mi je samo: 'Tata, oprosti mi što sam to napravio'. Odgovorio sam mu da sam mu oprostio i da se sada mora oporaviti, rekao je Djalal.