Nogomet
24

Direktan prijenos utakmice Željezničara i Lovćena na Mojoj TV

Klix.ba
Moja TV obavještava korisnike da utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope između FK Željezničar i FK Lovćen, koja se igra na stadionu Koševo, mogu gledati večeras u direktnom TV prijenosu na Mojoj TV sa početkom u 21:15 sati.

Utakmica će biti dostupna korisnicima Moje TV i Moje TV Biz na kanalu Europa liga on demand uz naknadu od 2 KM. Kanal se nalazi u kategoriji "Sportski" i korisnici ga kupuju na način da izaberu kanal, pritisnu plavo dugme na daljinskom upravljaču i unesu autorizacijski PIN.

Ukoliko niste sigurni koji je vaš PIN, informacije o istom, kao i njegovu promjenu možete obaviti putem besplatnog poziva na broj 1444, navodi se u saopćenju za javnost.

Iz FK Željezničar javljaju da će svi navijači iz inostranstva utakmicu moći pratiti u direktnom prijenosu putem www.Zeljo.TV. Upustva o gledanju utakmice putem ŽeljoTV možete pročitati na ovom linku.

"Još jednom napominjemo da su cijene karata 5 KM za jug i 10 KM za zapad. Karte su u prodaji danas od 12 sati na prodajnim mjestima ispred Stadiona Grbavica i u ulici Ferhadija od 12 do 18 sati, dok će prodaja karata ispred Stadiona Koševo početi u 18 sati", javljaju iz Željezničara.